Rajz-,fotó- és ötletpályázat

Rajz-,fotó- és ötletpályázat

„A víz szerepe a klímaváltozáshoz való alkalmazkodásban” 

Számodra mit jelent a klímaváltozás? Mit tehetünk mi emberek? Hogyan alkalmazkodhatunk a klímaváltozáshoz? Hogyan mérsékelhetjük a klímaváltozást? Mit tehetünk, hogy a tiszta ivóvíz még sokáig elérhető legyen? Az is baj, ha sok a csapadék, az is baj, ha kevés. Hogyan alkalmazkodhatunk ehhez?

 

Dél-Zala Murahíd Letenye Térségi Társulás, mint szervező a  „Mit tehetek én? Mit tehetünk mi? – Klímastratégia kidolgozása és klímakampány a Dél-Zala Murahíd Letenye Társulásban” című és KEHOP-1.2.1-18-2018-00228 kódszámú projekthez kapcsolódóan Rajz-Fotó és Ötletpályázatot hirdet két korosztályban 5-10, illetve 11-14 éves gyerekek számára.

A pályázat célja, hogy a gyerekek rajzokon, ötleteiken és képeken, keresztül megmutathassák, mit jelent számukra a klímatudatos gondolkodás, kifejezzék, szerintük mit lehetne tenni a klímaváltozás lelassítására és a változásokhoz való alkalmazkodás érdekében. A szervezők alkotásokban megfogalmazott, kreatív képi és írásban megfogalmazott véleményeteket, ötleteket várnak arról, mit kell máshogyan tenni ahhoz, hogy a bennünket körülvevő környezet, élhetőbb, fenntarthatóbb legyen.

Jelentkezni a következő linken lehet: https://forms.gle/3xLLdFEVife5z3Tq8

2021.05.10-ig

A pályázatok beküldési határideje: 2021.06.01.

További információkat és a pályázat részletes kiírásáról a projekt weboldalán és Facebook oldalán olvashat:

https://www.facebook.com/delzalaiklimacsosz

Pályázati kiírás